Close



Results 1 to 23 of 23
  1. #1

    Default Trouble with the forum page using chrome ?

    Ever since the outage this forum page does not display correctly if I use my chrome browser. Other pages seem to display correctly. Tried updating chrome and still the same. However it does display properly if you use microsoft edge.

    Anyone else run into this ?

  2. #2

    Default

    Works fine for me in Chrome IF I use http instead of httpS.
    Axle Tag Decoder
    Buck Tag Decoder
    Door Tag Decoder
    Owner Card Decoder
    Transmission Tag Decoder
    VIN Decoder

    FEP Registries: Black Magic & Crimson Cat / Cobra / Dominator / G.T.350 / LTD LX/Police & Marquis LTS / M81 / Pace Car / Predator / Saleen / Turbo GT & Turbo RS / Twister II

    Wanted (Dead or Alive): VINs, door tags, buck tags, build sheets, window stickers, owner cards, transmission tags, axle tags

  3. #3

    Default

    Ok yeah that worked using http

    Not sure how the "s" got added

    Thanks

  4. #4
    FEP Power Member fgross2006's Avatar
    Join Date
    Sep 2014
    Location
    Freeport NY
    Posts
    2,023

    Default

    I still cant get it to load in Chrome. I still get the page is down page.

  5. #5

    Default

    Quote Originally Posted by fgross2006 View Post
    I still cant get it to load in Chrome. I still get the page is down page.
    http://vb.foureyedpride.com/forum.php is the correct link that works in Chrome.

    If you are NOT going to ../forum.php, it will default to index.html, which will still show the 'site broke' message.
    Axle Tag Decoder
    Buck Tag Decoder
    Door Tag Decoder
    Owner Card Decoder
    Transmission Tag Decoder
    VIN Decoder

    FEP Registries: Black Magic & Crimson Cat / Cobra / Dominator / G.T.350 / LTD LX/Police & Marquis LTS / M81 / Pace Car / Predator / Saleen / Turbo GT & Turbo RS / Twister II

    Wanted (Dead or Alive): VINs, door tags, buck tags, build sheets, window stickers, owner cards, transmission tags, axle tags

  6. #6

    Default

    Quote Originally Posted by FoxChassis View Post
    http://vb.foureyedpride.com/forum.php is the correct link that works in Chrome.

    If you are NOT going to ../forum.php, it will default to index.html, which will still show the 'site broke' message.
    Please tell the admin to take 5-10 minutes and fix this. It's easy to set up a redirect from one URL to another (index.html to forum.php)
    1986 Mustang GT - 2A, 5 Sp
    2018 Subaru WRX (Daily)

  7. #7

    Default

    Quote Originally Posted by ITdude87 View Post
    Please tell the admin to take 5-10 minutes and fix this. It's easy to set up a redirect from one URL to another (index.html to forum.php)
    Yea, that please. I think there is still some site traffic we're missing out on due to people believing the site is still down.
    1985 Mustang GT (Mothballed...Desired restomod parts acquired...Top of my project list for my 2024 retirement!)

  8. #8

    Default

    Quote Originally Posted by 85GTGuy View Post
    Yea, that please. I think there is still some site traffic we're missing out on due to people believing the site is still down.
    Yeah, activity is definitely light these days.
    Had ~
    '81 Mustang Ghia Hatchback, red, 4-cylinder, 5-speed, slow, but looked great!

    Have ~
    '83 Mustang GT Hatchback, white with black, stock 5.0, 5-speed, T-tops, dual exhaust

  9. #9

    Default

    Quote Originally Posted by 85GTGuy View Post
    Yea, that please. I think there is still some site traffic we're missing out on due to people believing the site is still down.
    This is definately true. I didnt know the site was working again untill recently when i clicked an old thread that showed up in a bing search.

  10. #10
    FEP Member 0F0 CBR's Avatar
    Join Date
    Feb 2019
    Location
    Ontario, Canada
    Posts
    122

    Default

    It works on Chrome! I could only access on my phone till now. Thanks

  11. #11

    Default

    I am using Firefox to use this. It works better for me than Chrome for FEP website

  12. #12
    FEP Supporter
    qikgts's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Rockledge, FL
    Posts
    1,448

    Default

    Since someone changed it to say "site broke" before, maybe they can change it now to say use this other link...
    '85 GT

  13. #13

    Default

    Quote Originally Posted by qikgts View Post
    Since someone changed it to say "site broke" before, maybe they can change it now to say use this other link...
    LOL....WOAH WOAH WOAH.....let's not get too crazy with the suggestions here
    1986 Mustang GT - 2A, 5 Sp
    2018 Subaru WRX (Daily)

  14. #14
    FEP Power Member kj_80Cobra's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Harrisonburg, VA
    Posts
    1,604

    Default

    If you try to access the secure version of the forum page with https://vb.foureyedpride.com/forum.php, it will only show the text version of the page with no formatting. You have to make sure your browser is going to http://vb.foureyedpride.com/forum.php to see it correctly.

  15. #15
    FEP Power Member fgross2006's Avatar
    Join Date
    Sep 2014
    Location
    Freeport NY
    Posts
    2,023

    Default

    Quote Originally Posted by FoxChassis View Post
    http://vb.foureyedpride.com/forum.php is the correct link that works in Chrome.

    If you are NOT going to ../forum.php, it will default to index.html, which will still show the 'site broke' message.
    I been trying that too. It resolves but the web forum will not layout or display correct in Chrome. This is what I see.

    Name:  FEP browser issues.jpg
Views: 127
Size:  72.7 KB

  16. #16
    FEP Power Member fgross2006's Avatar
    Join Date
    Sep 2014
    Location
    Freeport NY
    Posts
    2,023

    Default

    Quote Originally Posted by kj_80Cobra View Post
    If you try to access the secure version of the forum page with https://vb.foureyedpride.com/forum.php, it will only show the text version of the page with no formatting. You have to make sure your browser is going to http://vb.foureyedpride.com/forum.php to see it correctly.
    That worked, Thanks for that.

  17. #17
    FEP Supporter
    qikgts's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Rockledge, FL
    Posts
    1,448

    Default

    Hopefully someone can assist. I'm getting the goofy formatted page with Chrome no matter which link I use. Works fine with Firefox using http://vb.foureyedpride.com/forum.php and it's also jacked up with Edge. Suggestions?
    '85 GT

  18. #18
    FEP Supporter
    82GTforME's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    Alberta, Canada
    Posts
    4,847

    Default

    Quote Originally Posted by qikgts View Post
    Hopefully someone can assist. I'm getting the goofy formatted page with Chrome no matter which link I use. Works fine with Firefox using http://vb.foureyedpride.com/forum.php and it's also jacked up with Edge. Suggestions?
    I use Edge and it seems every time it updates it will default back to httpS://..... I had to manually delete the "S" in the address and enter and then it would go to the site. Hasn't happened in the last week at least for me this time

  19. #19
    FEP Power Member kj_80Cobra's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Harrisonburg, VA
    Posts
    1,604

    Default

    Chrome and Edge which is Chromium based love to force the site to https, part of their security feature.

  20. #20

    Default

    How do I stop Chrome from forcing HTTPS?


    1. In a new browser tab, enter URL: chrome://net-internals/#hsts.
    2. Scroll down to "Delete domain security policies" and enter the domain that you don't want automatic redirection.
    3. If the problem still exists, try to clean the browsing data/cache by going to Settings => Privacy and security.
    Axle Tag Decoder
    Buck Tag Decoder
    Door Tag Decoder
    Owner Card Decoder
    Transmission Tag Decoder
    VIN Decoder

    FEP Registries: Black Magic & Crimson Cat / Cobra / Dominator / G.T.350 / LTD LX/Police & Marquis LTS / M81 / Pace Car / Predator / Saleen / Turbo GT & Turbo RS / Twister II

    Wanted (Dead or Alive): VINs, door tags, buck tags, build sheets, window stickers, owner cards, transmission tags, axle tags

  21. #21
    FEP Supporter
    qikgts's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Rockledge, FL
    Posts
    1,448

    Default

    Thanks FoxChassis. I couldn't get that to work but I was able to do it by following the instructions below.

    Name:  Stop Blocking Insecure Content.JPG
Views: 75
Size:  18.3 KB
    '85 GT

  22. #22

    Default

    Quote Originally Posted by FoxChassis View Post
    http://vb.foureyedpride.com/forum.php is the correct link that works in Chrome.

    If you are NOT going to ../forum.php, it will default to index.html, which will still show the 'site broke' message.
    Thank you for this. Id figured out the http 's' part but not the 'forum' vs 'index' part.

  23. #23
    FEP Senior Member
    Join Date
    Dec 2016
    Location
    Grand Rapids, MI
    Posts
    710

    Default

    Quote Originally Posted by 85GTGuy View Post
    Yea, that please. I think there is still some site traffic we're missing out on due to people believing the site is still down.
    This. I just realized the site was working again today. I've just been typing in foureyedpride.com and always get the "Yep site's broke..." page. At least I have some posts to catch up on now.
    '89 XR-7 5 Speed
    '95 SC 5 Speed
    '91 Crown Vic P72 351W
    '97 Thunderbird
    '85 Ford LTD Squire

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •