Close



Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    FEP Supporter Saturn V's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Houston, TX
    Posts
    1,224

    Default Embedding YouTube videos?

    In the past, I have embedded YouTube videos in threads here, but the embed feature doesn't seem to work now. I following the instructions linked below. Did something change, or am I doing something wrong?

    http://vb.foureyedpride.com/showthre...os!-Here-s-How


    Here is a video. All that appears is the link, not the first frame of the video.

    https://youtu.be/8vkMk-79Imc
    Present: '84.5 Mustang GT T-top, '06 Mazdaspeed6
    Past: '79 5.0 Capri, '86 Buick GN, '90 Mustang GT, '92 SHO, '95 SHO
    Browse cover pages of my Fox Chassis related library

  2. #2

    Default

    Worked for me
    Lots of FREE F/Z info on my site.
    http://myzephyrs.com

  3. #3
    FEP Super Member xctasy's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Dunedin 9011, New Zealand, South Pacific
    Posts
    3,063

    Default

    There is some junk dna or program code. Tablets and Smart phones suck at doing this.

    The Clutch start for this is

    " "

    For my link https://www.youtube.com/watch?v=iTezv3Pzdls&t=8s

    You take the "v=iTezv3Pzdls" part.


    The ""v="

    "&t=8s" part is the lead in time.

    The past sequence for image is then

    in Blue





  4. #4
    FEP Supporter Saturn V's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Houston, TX
    Posts
    1,224

    Default

    Present: '84.5 Mustang GT T-top, '06 Mazdaspeed6
    Past: '79 5.0 Capri, '86 Buick GN, '90 Mustang GT, '92 SHO, '95 SHO
    Browse cover pages of my Fox Chassis related library

  5. #5
    FEP Super Member xctasy's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Dunedin 9011, New Zealand, South Pacific
    Posts
    3,063

    Default



    Sorry, I kinda blundered trhough it. Some one here might know a quicker way on a Smart Phone

  6. #6
    FEP Supporter Saturn V's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Houston, TX
    Posts
    1,224

    Default

    Wow, didn't realize I had to learn to edit code ... FEP used to do all of that for me automatically? So, xctasy, I followed (sort of) your instructions ...

    This is the entire embed link that YouTube provided:

    <iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/8vkMk-79Imc" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

    I took the "meat":

    https://www.youtube.com/embed/8vkMk-79Imc

    ... and pasted that into the FEP dialogue box that pops up when selecting the Insert Video button. Then, I then had to modify the first [video] command as follows (see red text) ... basically add the =YouTube; and then the ID of the video:

    [VIDEO=YouTube;8vkMk-79Imc]

    I'll never remember all of that again ...
    Present: '84.5 Mustang GT T-top, '06 Mazdaspeed6
    Past: '79 5.0 Capri, '86 Buick GN, '90 Mustang GT, '92 SHO, '95 SHO
    Browse cover pages of my Fox Chassis related library

  7. #7
    FEP Super Member xctasy's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Dunedin 9011, New Zealand, South Pacific
    Posts
    3,063

    Default

    Prgam code is all about the Right Ingredients





    https://youtu.be/SOTrHrGSeNM

  8. #8
    FEP Senior Member
    Join Date
    Apr 2016
    Location
    Sprague River, OR
    Posts
    531

    Default

    I embed all the time on my threads. You just want the "watch" link. If you click on a video, it should have link that you can copy and paste.

    This link includes "watch" https://www.youtube.com/watch?v=vPxQsybLstU

    It comes up like this:


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •